Volledig scherm
Pommeline. © RTL

Temptation-Pommeline had psycholoog nodig tijdens kampvuur

Tijdens wellicht het heftigste kampvuur in de geschiedenis van Temptation Island, dat afgelopen donderdag op Videoland verscheen, heeft kandidate Pommeline Tillière tussentijds hulp gehad van een psycholoog. Dat onthult kandidaat Channah Koerten, die op dezelfde avond onthulde zwanger te zijn, vandaag in een terugblik-video. ,,Op een gegeven moment trok ze het echt niet meer.”

Zelfs presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau wist zich in de aflevering van Temptation Island VIPS even geen houding te geven. De overspelige partners, de huilbuien van de vrouwen en als klap op de vuurpijl de zwangerschap van een van de deelnemende kandidaten. Channah Koerten vertelde in verwachting te zijn en te willen stoppen. Die kandidate doet nu een boekje over hoe het achter de schermen verliep bij het programma.

Samen met haar partner Quinten kijkt ze de heftige aflevering terug. Dat ging overigens niet zonder slag of stoot. Bij de eerste opname gaan de twee ruziënd uit elkaar. Bij de tweede poging gaat een stuk beter en in die video verbaast het stel zich vooral over hoe het koppel Pommeline en Fabrizio misleid is tijdens de opnames.

De Vlaamse blondine verkeert vrijwel de hele dag huilend op het eiland, omdat ze haar grote liefde zo mist. Wanneer een uitspraak van haar - ze heeft een tatoeage op haar been staan van haar verloofde en stelt dat als het misgaat ze haar been moet amputeren - uit context aan haar partner wordt getoond, slaan bij hem de stoppen door. Hij roept boos zich nog alleen af te vragen hoe hij haar spullen uit zijn huis te krijgt. Deze beelden krijgt Pommeline uiteraard weer te zien.

Quote

Ze bleef maar een beetje hikken

Channah Koerten

Hikken

Dat is het moment dat zij volledig instort, onthult Channah. ,,We hebben toen een hele pauze gehad en hier is een psycholoog bijgekomen. Op een gegeven moment trok ze het niet meer. Toen moest ze echt staan en in- en uitademen. Die psycholoog ging Pommeline echt even rustig maken, want ze kon niet meer.” Het was een heftige ervaring, vertelt ze. ,,Ze bleef maar een beetje hikken. Dus die vrouw zei tegen haar ‘adem in, adem uit’ en dan moest ze daarna weer rustig gaan zitten.”

Het koppel dat zelf inziet dat zij wel de fout in zijn gegaan, heeft medelijden met het andere stel en vooral Pommeline. ,,Zij doet daar niets en huilt alleen maar om Fabrizio en heeft echt maar vijf minuten van de dag dat ze het gezellig heeft. Verder huilt ze weer.”