That 90's show, met Sam Morelos als Nikki, Mace Coronel als Jay, Ashley Aufderheide als Gwen Runck, Callie Haverda als Leia Forman, Maxwell Acee Donovan als Nate en Reyn Doi als Ozzie.
Volledig scherm
That 90's show, met Sam Morelos als Nikki, Mace Coronel als Jay, Ashley Aufderheide als Gwen Runck, Callie Haverda als Leia Forman, Maxwell Acee Donovan als Nate en Reyn Doi als Ozzie. © Patrick Wymore/Netflix

That ‘90s show krijgt tweede seizoen op Netflix

Netflix komt met een tweede seizoen van de sitcom That ‘90s show, een vervolg op de populaire That ‘70s show. Er komen zestien nieuwe afleveringen over de dochter van Eric en Donna, zegt producent Gregg Mettler tegen Deadline.

  1. Zedenkomedie Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstudie
    recensie

    Zedenkome­die Maybe I Do met Richard Gere is even opwindend als een Bijbelstu­die

    Veteranen Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon en William H. Macy speelden in meerdere films met een progressieve blik op de seksuele moraal. Denk aan American Gigolo (met Gere), Looking for Mr. Goodbar (met Keaton), White Palace (met Sarandon) en Boogie Nights (met Macy). Eenmaal de 70 gepasseerd en de acteurs belanden als collectief in Maybe I Do, de meest conservatieve en seksloze zedenkomedie in jaren. Dat is blijkbaar het lot van iconen uit Hollywood.