Theo Maassen.
Volledig scherm
Theo Maassen. © Brunopress

Theater laat Theo Maassen optreden voor volle zaal en negeert regels: ‘Het is mooi geweest’

updateHet Haarlemse Theater de Liefde lapt volgende week de coronaregels aan zijn laars en laat cabaretier Theo Maassen optreden voor een volle zaal. Na de beelden van een drukbezochte Formule 1 in Zandvoort wil het bestuur zich niet in bochten wringen om de zaal slechts voor twee derde te vullen, zoals de regels voorschrijven. Een mogelijke boete neemt het theater voor lief. De gemeente stelt dat niet over het besluit is overlegd en wil in gesprek met de organisatie.

1 reactie

  • Jeroen Lesterhuis

    2 jaar geleden
    Als de F1 doorgang mag vinden omdat het een "geplaceerd" evenement is, dan lijkt mij dat dit ook onder dezelfde regel valt.
  1. Ahoy staat boegbeeld coronaprotest Tisjeboy Jay toe: 'We bieden podium aan iedereen’

    Ahoy staat boegbeeld coronapro­test Tisjeboy Jay toe: 'We bieden podium aan iedereen’

    Hij is een van de boegbeelden van het coronaprotest, heeft een enorme achterban én staat morgen met zijn show Het tijdelijke abnormaal in de Rotterdamse evenementenhal Ahoy: voormalig Temptation Island-verleider en komiek Tisjeboy Jay. Hij benadrukt dat testen voor toegang niet nodig is. Hoe gaat Ahoy dan alles in goede banen leiden? ,,Wij bieden een podium aan iedereen en hebben onze zaal ingericht op de maatregelen”, verduidelijkt Ahoy-manager Arnaud Hordijk.