Volledig scherm
Tino Martin. © ANP

Tino Martin heeft keelontsteking en blaast tweede Carré-show af

Het gaat helaas nog niet veel beter met Tino Martin. De zanger moest gisteravond zijn concert in Koninklijk Theater Carré vanwege ziekte afblazen en ook zijn tweede show van dinsdag gaat niet door. ‘Keelontsteking en koorts weerhouden mij ervan een concert te geven en dat vind ik spijtig’, schrijft Tino op Instagram.

De zanger baalt dat het niet lukt om op te treden. ‘Dat vind ik heel vervelend voor alle mensen die zich verheugd hebben op een mooi concert vanavond.’ De optredens worden ingehaald. De show van gisteren vindt nu op 4 februari plaats, voor het concert van vandaag wordt nog een datum gezocht. De kaarten blijven geldig voor de vervangende concerten. Fans die niet kunnen op de nieuwe data worden per e-mail geïnformeerd naar de mogelijkheden. 

Tino was de afgelopen dagen al niet zo lekker. ,,Ik had een rustdag ingelast, speciaal om extra fit te zijn’’, vertelde hij gisteren tegen AT5. ,,Het zijn hele belangrijke avonden. Je doet 34 shows, maar die twee optredens in Carré staan toch op zichzelf.’’

Het eerstvolgende optreden van zijn theatertournee staat gepland voor maandag. Die show, in Enschede, gaat vooralsnog door.