Trailer onthult naam én cast van nieuwe Avengers-film

VideoDe nieuwe Avengers-film heet Endgame. Dat blijkt uit de trailer die vanmiddag om 14.00 uur exact werd vrijgegeven via sociale media. Fans deelden het voorfilmpje, dat ruim twee minuten duurt, veelvuldig. De trailer werd in een paar minuten al vele tienduizenden keren bekeken.

Avengers is de meest succesvolle reeks uit het universum van producent Marvel. De vorige film, Infinity War, eindigde met een enorm open einde waarin schurk Thanos de helden uitgeschakeld leek te hebben. In de trailer van Endgame wordt duidelijk gemaakt welke leden van het Avengers-team in het nieuwe deel terugkeren.

Avengers: Infinity War was eerder dit jaar een hit die zijn weerga niet kende. De film bracht wereldwijd meer dan 2 miljard dollar op. De verwachting is dat Endgame, de film die begin mei uitkomt, hetzelfde gaat doen.

Volledig scherm
Robert Downey jr. in de film. © YouTube Marvel Entertainment
  1. The Voice Kids-coaches ‘vechten’ om George Michael-superfan Samuel (11)
    video

    The Voice Kids-coa­ches ‘vechten’ om George Mi­chael-superfan Samuel (11)

    George Michael-superfan Samuel (11) heeft vanavond met het grootste gemak meerdere stoelen omgedraaid gekregen tijdens de blind auditions van The Voice Kids. Hij zong echter geen nummer van zijn grote held maar tot grote verbazing van coaches Anouk, Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B de Nederlandstalige klassieker Stil in mij van Van Dik Hout. ,,Jij hebt iets in je waardoor ik gewoon moést draaien”, jubelde Borsato.