Estavana Polman.
Volledig scherm
Estavana Polman. © ANP

Twitteraccount Estavana Polman gehackt

Het Twitteraccount van Estavana Polman is gisteravond gehackt. Op het profiel van de handbalster is een foto van een onbekende man met een traditioneel Arabisch hoofddeksel te zien. Ook worden er volop berichten geplaatst in Arabisch geschrift. ‘Ik ben het niet’, laat Polman weten.

De 27-jarige blondine zal gisteren raar hebben opgekeken toen bleek dat haar profiel op Twitter is overgenomen door een compleet vreemde man. De hacker deelt niet alleen een enorme hoeveelheid tekstberichten op het account, ook heeft hij zijn naam veranderd en staat de vlag van Koeweit naast de naam.

Hoewel de handbalster, die in Denemarken woont met haar vriend en de vader van haar kind Rafael van der Vaart, niet meer actief is op het sociale medium, wil ze haar volgers toch laten weten dat zij er niet achter zit en druk bezig is om een oplossing te vinden.

‘Iemand heeft mijn Twitter gehackt! Ik gebruik Twitter niet meer, maar het is wel vervelend. Dus ik wil dat iedereen weet dat ik het niet ben. We proberen het op te lossen’, schrijft Estavana in haar story op Instagram. 

خـزاآم ..! 🇰🇼 on Twitter

@de7anii @rashdfahed اررحب يابو علي صح لسانك راشد مسوي نفسه برئ 😂

Bekijk hieronder al onze video's over show en entertainment: