Typhoon
Volledig scherm
Typhoon © ANP Kippa

Typhoon viert terugkomst in de Melkweg na burn-out

Typhoon is na zijn burn-out weer helemaal terug van weggeweest. Om dat feit te vieren neemt de rapper op 21 en 22 november de Melkweg in Amsterdam ‘helemaal over’, maakte hij vanavond bekend in De Wereld Draait Door.

Wat Typhoon allemaal voor zijn fans in petto heeft, houdt hij nog even een verrassing. ,,We gaan feestvieren. We gaan het leven vieren", beloofde hij wel.

De rapper kreeg in 2018 een burn-out en laste een pauze in. In juni verschijnt de langverwachte opvolger van zijn succesplaat Lobi da Basi (2014). De eerste single, Ogen dicht, is gisteren uitgekomen.

  1. Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit laat dochter (8) zijn haar knippen tijdens livestream: ‘Klamme handjes’

    Bas Smit heeft vandaag misschien wel voor de grootste uitdaging ooit in zijn leven gestaan: hij liet zijn 8-jarige dochter Lola zijn lokken knippen. Dat ging niet zonder slag of stoot, Smit werd in zijn nek én oor geknipt, tot aan bloedens toe. Ruim 24.000 mensen (een record voor Smit) schakelden in voor het tafereel dat live te volgen was op het Instagram-acount van Smit. ,,Ik zit helemaal met klamme handen hier’’, riep zijn vrouw Nicolette van Dam het meermaals uit in de livestream.