Volledig scherm
Mac Miller. © Scott Roth/Invision/AP

Vader Mac Miller reageert op arrestatie drugsdealer

Mark McCormick, de vader van de vorig jaar in september overleden rapper Mac Miller, is blij met de nieuwe ontwikkelingen in de zaak rondom zijn zoon. Vorige week is ‘eindelijk’ de man opgepakt die Miller vervuilde drugs leverde, die uiteindelijk leidden tot zijn dood.

,,Ze hebben eindelijk die idioot opgepakt die hem de drugs heeft verkocht die hem gedood hebben,” zei McCormick op een herdenkingsbijeenkomst van de rapper in Pittsburg, zo blijkt uit een video op een fanaccount.
,,We hebben daar troost in gevonden.”
Wel waarschuwde hij de aanwezige jongeren op de gevaren van drugs. ,,Velen van ons, inclusief ikzelf, experimenteerden op jonge leeftijd met drugs. Maar het is tegenwoordig een heel andere wereld. Het enige dat nodig is, is een piepklein beetje fentanyl en cocaïne, en je bent dood. Drugs zijn doorspekt met fentanyl. Het enige dat ik zou willen zeggen is: neem het risico niet. Het is het gewoon niet waard.”

De drugsdealer van Miller, Cameron James Pettit, werd woensdag gearresteerd. De 28-jarige Pettit verkocht Mac twee dagen voor zijn overlijden op 7 september 2018 de sterke pijnstiller oxycodon vervuild met fentanyl. Ook gaf hij hem cocaïne en het kalmeringsmiddel Xanax. Justitie in de Verenigde Staten verdenkt Pettit van dood door schuld. In oktober moet hij voor de rechter verschijnen.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.