V.l.n.r radio dj’s Frank van ’t Hof, Emmely de Wilt en Wouter van der Goes geven met een druk op een rode knop het startschot voor de Stemweek van de Top 2000.
Volledig scherm
V.l.n.r radio dj’s Frank van ’t Hof, Emmely de Wilt en Wouter van der Goes geven met een druk op een rode knop het startschot voor de Stemweek van de Top 2000. © ANP

Van der Goes over Stemweek Top 2000: leuke discussie die verbindt

Wouter van der Goes gaf vanochtend samen met zijn NPO Radio 2-collega’s Emmely de Wilt en Frank van ‘t Hof het startschot voor de Stemweek van de Top 2000. ,,Fantastisch, het was heel fijn om hier weer druk mee te zijn”, zegt hij in gesprek met het ANP.

  1. Britney Spears dreigt met juridische stappen tegen zus

    Britney Spears dreigt met juridische stappen tegen zus

    Sinds het boek Things I should have said van Jamie Lynn Spears is uitgekomen, is Britney Spears volop in het nieuws. Waar ze zich eerst in felle termen uitsprak via haar sociale media, heeft ze haar zusje nu via haar advocaat een dringend verzoek gestuurd om niet verder over haar te spreken. Britney is niet alleen boos over de uitspraken in het boek, maar ook over dingen die Jamie Lynn daarna in interviews over haar deed. Dit meldt E! News.