Nostalgische sportmomenten. Van links naar rechts en van boven naar beneden: Muhammed Ali tegen George Foreman, Dennis Bergkamp scoort in 1998, de Wimbledon-titel van Richard Krajicek en Elfstendetochtwinnaar Evert van Benthem.
Volledig scherm
PREMIUM
Nostalgische sportmomenten. Van links naar rechts en van boven naar beneden: Muhammed Ali tegen George Foreman, Dennis Bergkamp scoort in 1998, de Wimbledon-titel van Richard Krajicek en Elfstendetochtwinnaar Evert van Benthem. © EPA/Reuters

Van Evert van Benthem tot Muhammad Ali: nostalgie in NOS Mijn Sportzomer

voorproefjeHet olympische volleybalgoud van Oranje in 1996, de WK-goal van Dennis Bergkamp in 1998 of de Wimbledon-titel van Richard Krajicek? In NOS Mijn Sportzomer stellen gasten hun favoriete sportavond samen aan de hand van fragmenten. Presentatoren Tom Egbers en Dione de Graaff geven een voorproefje met hun eigen momenten, op televisie, uit hun jeugd en die waar zij zelf bij waren. 

  1. Lady Gaga stuurde Nikkie de Jager berichtje na coming-out: ‘Ik ben zo trots op je’

    Lady Gaga stuurde Nikkie de Jager berichtje na co­ming-out: ‘Ik ben zo trots op je’

    Nikkie de Jager, wereldberoemd als NikkieTutorials, kreeg na haar coming-out als transgender in januari persoonlijk bericht van niemand minder dan Lady Gaga. De superster, die al eens in een make-upvideo van de YouTube-ster verscheen, stuurde haar een berichtje dat ze ontzettend trots op haar was. Het gesprek nam daarna nogal een ongemakkelijke vorm aan, zo onthult Nikkie vandaag in haar nieuwste video.