Volledig scherm
Ton en Hanny Veerkamp © ANP Kippa

Veerkampjes niet gevraagd voor nieuwe Man bijt hond

VIDEOHanny en Ton Veerkamp zijn nog niet gevraagd om mee te werken aan de doorstart van het iconische NPO-programma Man bijt hond. Dat zeggen zij in een interview op de website van Shownieuws. Talpa wil de populaire NCRV-show nieuw leven inblazen, maakte de zender gisteren bekend.

De realitysoap rond de familie Veerkamp vormde een belangrijk onderdeel van Man bijt hond. De NPO besloot in 2015 dat er geen ruimte meer voor het programma was. ,,Nee, we zijn nog niet gebeld, nee", stelt Hanny wat teleurgesteld in een gesprek met Shownieuws. ,,We horen het nu voor het eerst."

SBS zou onlangs proefopnames hebben gemaakt voor een nieuwe reeks. Het is echter nog niet zeker of Man bijt hond 2.0 er daadwerkelijk gaat komen. Behalve Man bijt hond werkt SBS ook aan een doorstart van de NPO-hit Lingo, die in 2014 na een kwart eeuw van de buis werd gehaald.

  1. Temptation Island-deelneemster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Temptation Is­land-deelneem­ster Laura werd zwaar mishandeld ‘door boze kijkers’

    Laura Moenaert (22), die te zien was in het meest recente seizoen van Temptation Island heeft op Instagram enkele gruwelijke foto’s gedeeld. De blondine beweert dat ze vier maanden geleden door enkele boze kijkers werd aangevallen omdat ze, naar hun mening, het RTL 5-programma verpest had. Laura kreeg tijdens de uitzendingen al vaker het verwijt dat ze ‘te saai’ was. ,,Ik heb een lastige periode achter de rug”, klinkt het openhartig.