Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Verliefde Olcay pakt Ruud de Wild aan op 50ste verjaardag

Olcay Gulsen (38) heeft voor het eerst officieel bevestigd dat ze een relatie heeft met Radio 2-dj Ruud de Wild. De twee hebben het inmiddels zo gezellig dat de voormalig mode-ontwerpster de afgelopen tijd geheime plannen smeedde om de 50ste verjaardag van haar lover groots aan te pakken.

Volgens Olcay heeft haar Ruud morgen totaal niet de behoefte ‘in de picture te staan of de Abraham te zijn’, maar vindt zij dat het niet zomaar voorbij mag gaan. ,,Het is toch ook best bijzonder? We kennen elkaar nog niet zo lang, hebben een prille liefde voor elkaar, maar 50 is gewoon een hele mooie leeftijd’’, vertelt ze tegen RTL Boulevard.

Olcay plande een romantische tweedaagse trip naar een bestemming die ze niet wil prijsgeven. ,,Ik ga hem er in ieder geval iedere minuut van de dag aan herinneren dat hij 50 wordt. Hij is een lieve man, we kunnen leuk met elkaar kletsen. Ja, ik ben echt wel verliefd.’’ Het stel is nu negen weken samen. Op de vraag of ze al aan samenwonen denken, reageert ze lachend. ,,Laten we eerst zijn verjaardag vieren. Dat is al best een grote stap.’’

Nadat De Wild eind vorige maand plots naar buiten bracht een prille relatie met Gulsen te hebben, reageerde zij behouden op die uitspraak. ,,Ik heb nou niet echt de behoefte om dat nu om te dopen tot een relatie’', stelde ze in Boulevard, aangevuld door de opmerking dat ze hoopte dat hij haar ‘netjes verkering moest vragen’. Vlak daarna bleek dat de twee elkaar anderhalf jaar geleden tegen het lijf liepen op de Nijmeegse Vierdaagse. De Wild viel als een blok voor Olcay maar had al een relatie, met Ilse Knijn. Olcay was jarenlang samen met Frans Ghazi.

Volledig scherm
Ruud de Wild kan zich vanaf morgen Abraham noemen. © BRUNO PRESS
  1. Maradona: van lam naar leeuw en opgejaagd wild
    PREMIUM

    Maradona: van lam naar leeuw en opgejaagd wild

    Toen Diego Maradona na een mislukt en pijnlijk verblijf bij FC Barcelona tekende bij SSC Napoli, een van de armste clubs van Italië, moest hij meteen enkele teleurstellingen verwerken. ,,Ik verwachtte een huis, maar kreeg een appartement. Ik dacht een Ferrari te krijgen, maar werd met een Fiat afgescheept’’, zegt de Argentijnse voetballegende in het begin van de documentaire Maradona, die gisteravond in Cannes in wereldpremière ging.