Little Mix (rechts Jade Thirlwall) bij hun optreden in Dubai. Dat ze in dat land een regenboogvlag projecteerden haalde internationale media.
Volledig scherm
Little Mix (rechts Jade Thirlwall) bij hun optreden in Dubai. Dat ze in dat land een regenboogvlag projecteerden haalde internationale media. © Screenshot Youtube

Verloofde Khashoggi tegen Justin Bieber en Tiësto: ‘Treed niet op in Saoedi-Arabië’

Hatice Cengiz, de verloofde van de vermoorde journalist Jamal Khashoggi, roept Justin Bieber op zijn optreden bij de Formule 1 in Saoedi-Arabië te cancelen. In een open brief in de The Washington Post herinnert ze de Canadese popster eraan dat het Saoedische regime geen tegenstanders duldt en ze zelfs doodt. 

  1. Johan Derksen en Raymond Mens in gesprek over nieuw programma: samen naar Amerika

    Johan Derksen en Raymond Mens in gesprek over nieuw programma: samen naar Amerika

    Johan Derksen (74) gaat mogelijk een reisprogramma maken voor SBS 6. ‘De Snor’ is door de leiding van Talpa gevraagd om samen met Raymond Mens een reeks te maken richting de Amerikaanse verkiezingen. ,,We hebben een voorstel gekregen om samen langs de Mississippi te gaan. Onderweg zou ik dan over muziek praten, de blues, country, bluegrass. Raymond zou het dan over de politiek hebben in die streek’’, bevestigt Derksen.
  2. Sterren en influencers bedolven onder kritiek om bezoek aan Saoedi-Arabië: ‘Schaamteloze propaganda’

    Sterren en influen­cers bedolven onder kritiek om bezoek aan Saoedi-Ara­bië: ‘Schaamte­lo­ze propaganda’

    Een bezoek aan Saoedi-Arabië is verschillende Amerikaanse artiesten en influencers op forse kritiek komen te staan. Beroemdheden als David Guetta, Steve Aoki en acteur Ed Westwick togen speciaal voor een groot muziekfestival af naar het oerconservatieve land, maar fans noemen de lucratieve actie ‘schaamteloos’. De sterren zouden blind zijn voor de grove mensenrechtenschendingen in het fundamentalistische koninkrijk.