Volledig scherm
© REUTERS

Vriendinnen Meghan Markle: ‘Ze stuurde smeekbrief naar haar vader’

Vrienden van de Britse hertogin Meghan Markle (37) hebben voor het eerst een boekje opengedaan over hun geliefde vriendin. Zo zeggen ze dat alle negatieve berichten over Meghan gelogen zijn, maar vertellen zij ook dat de royal na haar bruiloft met prins Harry haar vader een brief heeft geschreven. In de brief smeekte ze hem te stoppen met haar tot een slachtoffer te maken in de media.

Thomas Markle zou op die brief hebben gereageerd met een vraag om een fotoshoot met haar. De Britse tabloid Daily Mail baseert zich op een interview in People met vijf vriendinnen van de echtgenote van Harry die anoniem willen blijven. Volgens die vriendinnen is Meghan er kapot van wat haar vader haar heeft aangedaan en zal ze dat altijd blijven.

De vader van Meghan heeft in de media steen en been geklaagd dat zijn dochter geen contact met hem opneemt. Maar volgens de vriendinnen weet Markle prima hoe hij haar kan bereiken. ,,Hij heeft nooit gebeld en nooit een berichtje gestuurd. Het is superpijnlijk.’’

Volgens de vriendinnen zijn er veel leugens verspreid over Meghan. Zo zou zij helemaal geen ruzie hebben met Kate - de vrouw van prins William - en is ze helemaal niet 'moeilijk' geworden sinds ze haar koninklijke titel heeft gekregen. Ze zou zijn gebleven zoals ze was: lief en zorgzaam. ,,Ze kookt iedere dag voor haarzelf en Harry.’’

Volledig scherm
Thomas Markle ziet zijn dochter niet meer. © REUTERS
 1. Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Kim Kardashian onder vuur omdat ze dochter Chicago (1 jaar) met slang laat spelen

  Een nieuw filmpje van realityster Kim Kardashian zorgt voor heel wat beroering op sociale media. Dochtertje Chicago (19 maanden oud) heeft een korenslang om haar nek en houdt kop en staart in haar handjes vast. Het meisje geniet en maakt dat ook duidelijk met wilde handbewegingen. Kim is duidelijk trots op haar dochtertje, en schreef bij het filmpje: ,,Mijn moedige meisje”, maar niet iedereen is zo blij met de beelden.
 2. Liefdesverdriet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date
  Temptation Island

  Liefdesver­driet Thomas verdwijnt als sneeuw voor de zon tijdens intieme date

  Het was de kijkers van Temptation Island al duidelijk dat Yasmin helemaal klaar was met Thomas, maar vandaag moest Thomas daar zelf nog met zijn eigen ogen achter komen. Net nadat hij wakker was, ging het fotolijstje af waarin hij te zien kreeg hoe zijn vriendin met verleider Stuwey zoende. Dat leek in eerste instantie als een mokerslag binnen te komen, maar tijdens zijn date met Daniëlle was hij het voorval alweer vergeten en kon hij zijn handen niet van haar af houden.