Volledig scherm
© ANP Kippa

Wendy van Dijk en Nicolette van Dam schrijven kinderboek

Presentatrices Wendy van Dijk en Nicolette van Dam maken binnenkort allebei hun debuut als kinderboekenschrijfster. Ze behoren, net als Rafael van der Vaart, tot de bekende Nederlanders die dit jaar een sinterklaasboek hebben geschreven.

Wendy's boek heeft de titel Sint wil een Puppy gekregen, het verhaal van Nicolette heet Sint gaat de wereld rond. De illustraties zijn gemaakt door Richard Smythe en Robert Scheffner. Beide verhalen zijn onderdeel van de jaarlijkse boekenserie over de goedheiligman die in opdracht van Unilever worden gemaakt. De boeken zijn vanaf 10 november gratis te verkrijgen bij aankoop van Unilever-artikelen in verschillende supermarkten.

In de afgelopen jaren klommen onder meer Humberto Tan, Lauren Verster, Ellen Hoog, Youp van 't Hek en Paul de Leeuw in de pen voor een sinterklaasboek.

  1. The Passion raakt kijkers in coronatijd: ‘Gek om iedereen te zien knuffelen’

    The Passion raakt kijkers in coronatijd: ‘Gek om iedereen te zien knuffelen’

    The Passion bleek deze Witte Donderdagavond voor veel kijkers vooral symbool te staan voor wat de meesten al zo lang moeten missen: contact met naasten, knuffelen, handen vasthouden en samenzijn. Ook verteller van het paasverhaal op NPO 1 Johnny de Mol liet in een boodschap aan zijn moeder weten dat hij haar mist. ,,Mam ik bel je na de uitzending en ik hoop dat wij binnenkort ook weer gewoon samen kunnen zijn.”