Wereldwijd geblokkeerde ‘te spannende’ clip van Famke Louise nu toch online

Famke Louise heeft een flinke tegenslag te verwerken bij de lancering van haar nieuwe videoclip Faka. De beelden bij haar nieuwe nummer waren volgens YouTube zo heftig dat besloten werd het filmpje wereldwijd te blokkeren. Om 20.00 uur is het clipje alsnog online gegaan.

De videoclip bij het nummer van Faka van Famke Louise zou oorspronkelijk om twee uur vanmiddag online komen. Echter: nog voordat fans van de zangeres/rapper konden gaan kijken, werd de videoclip wereldwijd al geblokkeerd. ,,We zijn nu hard bezig om het te fixen. Ik hoop dat die vandaag nog online kan komen”, liet Famke toen weten.

Het is onduidelijk waarom de beelden niet online mochten. ,,Er zal wel te veel spannende shit inzitten”, gokte Famke eerder vandaag nog. Inmiddels is de videoclip dus online te zien. Hierop is Famke Louise op een strand te zien, terwijl ze met een jongen aan de haal gaat.

Volledig scherm
Famke Louise © YouTube Famke Louise
 1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

  Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

  Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.
 2. Visuele krachttoer trekt onbegrijpelijk script Bowie-musical recht
  PREMIUM

  Visuele krachttoer trekt onbegrijpe­lijk script Bo­wie-musical recht

  Natuurlijk, de geest van David Bowie zweeft door de zaal. Daarvoor is de grote portretfoto die na de slotscène van Lazarus wordt getoond, niet nodig. De musical eindigt met zijn meest iconische lied Heroes en begint met de song waarin hij – toentertijd nog door vrijwel niemand begrepen – zijn naderende afscheid van de aarde aankondigt. Het is het titelnummer van de voorstelling met als opening de kippenvelregel: Look up here, I’m in heaven.