Yolanthe Cabau.
Volledig scherm
Yolanthe Cabau. © Brunopress/Patrick van Emst

Yolanthe ontkent romance met beste vriendin, maar staat open voor relatie met vrouw

Yolanthe Cabau (36) staat open voor een relatie met een vrouw. Maar het gerucht dat ze verliefd is op haar beste vriendin Jasmina Stoffels slaat nergens op, zegt ze in Grazia. De actrice heeft op haar achttiende een keer geëxperimenteerd met een vrouw, maar daar bleef het tot nu toe bij. ,,Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest.’’

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Theater en bioscoop om 17.00 uur dicht, ook mondkapjes en 1,5 meter afstand
  update

  Theater en bioscoop om 17.00 uur dicht, ook mondkapjes en 1,5 meter afstand

  Culturele instellingen moeten vanaf zondag om 17.00 uur dicht. Dat betekent dat onder meer theaters en bioscopen hun deuren na dat tijdstip moeten sluiten. 1,5 meter afstand en een mondkapje (tijdens het lopen) worden verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt. De nieuwe maatregelen treffen de sector hard, daarom komt het demissionaire kabinet met een nieuw steunpakket van 68 miljoen euro voor de rest van dit jaar.