Irene Cara in Fame.
Volledig scherm
Irene Cara in Fame. © M.G.M / Album

Zangeres Irene Cara, bekend van wereldhit Fame, op 63-jarige leeftijd overleden

Zangeres en actrice Irene Cara is op 63-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse was vooral bekend van titelsongs van de films Fame en Flashdance, waarmee ze in de jaren 80 grote hits scoorde.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Magic Mike's Last Dance: droogneuken zag er nog nooit zo aantrekkelijk uit
  filmrecensie

  Magic Mike's Last Dance: droogneu­ken zag er nog nooit zo aantrekke­lijk uit

  Regisseur Steven Soderbergh moet in tweestrijd hebben gezeten bij zijn terugkeer naar de succesvolle Magic Mike-franchise. Wat te doen? Ons weer een intiem en vrij serieus kijkje achter de schermen van de mannelijke stripperswereld bieden, zoals hij deed in het geslaagde eerste deel uit 2012, of gewoon een ordinaire, uitgerekte mannelijke strippersshow neerzetten, zoals gebeurde in het vervolg (Magic Mike XXL) uit 2015?