Volledig scherm
© BSR Agency

Zenuwen slaan toe bij zwangere Monique Smit

De Volendamse zangeres Monique Smit geniet met volle teugen van haar zwangerschap, maar af en toe slaat ook de paniek toe. Het 30-jarige zusje van Jan Smit, die in verwachting is van haar tweede kindje, twijfelt regelmatig of ze de verandering in haar leven wel aan kan.

Zo laat de blondine vanaf haar vakantieadres aan de Turkse rivièra weten dat ‘vandaag weer zo'n dag’ is. Het ene moment kan ze niet wachten haar tweede spruit te ontmoeten, het volgende moment wordt ze ‘superzenuwachtig’ wakker. ,,En spoken er zoveel vragen door mijn hoofd. Ga ik net zoveel houden van dit kindje? Hoe was die beginperiode met een baby ook alweer?’’, vraagt ze zich openhartig af op Instagram.

Als Monique, die in juli is uitgerekend, haar baby voelt schoppen, wordt ze weer even gerustgesteld. Samen met haar grote liefde Martijn Molleman, met wie ze sinds 2013 samen is, kreeg ze drie jaar geleden zoon Noah. Of hij een broertje of zusje krijgt, heeft Monique nog niet bekendgemaakt.

Overigens zijn angstige gevoelens bij zwangere vrouwen een bekend fenomeen. De stemmingswisselingen komen grotendeels door de zwangerschapshormonen.