Gordon Heuckeroth
Volledig scherm
Gordon Heuckeroth © ANP Kippa

Zó woont Gordon nu, en hij verloot een logeerpartijtje bij hem thuis

Foto'sGordon pakt zijn nieuwe begin grondig aan: de net afgekickte presentator is in een nieuw huis getrokken in Amsterdam. Hij toont trots zijn nieuwe stulpje én verloot een nachtje bij hem thuis onder zijn fans.

In elke kamer een kroonluchter, zelfs op de gang. Een kunstwerk in de vorm van een dollarbiljet boven het toilet. Geen gouden kranen, maar wel gouden spiegels. Gordon, onlangs ontslagen uit een Zuid-Afrikaanse verslavingskliniek, is maar wat trots op het door hem zelf rijk gedecoreerde appartement dat hij zojuist betrokken heeft (zie foto's hieronder).

En alsof de kiekjes nog niet genoeg zijn, maken twee fans ook kans om in het echt binnen te kijken. De presentator verloot in de Instagrampost een verblijf van een nacht aan een van zijn volgers voor twee personen. ,,Tag de personen waarvan jij denkt dat diegene dat helemaal te gek zal vinden om te verblijven in dit waanzinnige appartement in Amsterdam recht tegenover het Van Gogh Museum!”

Gordon kiest maandag naar eigen zeggen ‘random’ een winnaar. ,,Wie weet zie ik je snel en maak ik je wakker?”, aldus de presentator. 

De slaapkamer met Gordons lievelingsicoon Marilyn Monroe
Volledig scherm
De slaapkamer met Gordons lievelingsicoon Marilyn Monroe © Instagram
Een dollarbiljet boven het toilet
Volledig scherm
Een dollarbiljet boven het toilet © Instagram
Gouden spiegels in de badkamer
Volledig scherm
Gouden spiegels in de badkamer © Instragram
Gordons wonkamer
Volledig scherm
Gordons wonkamer © Instagram