Volledig scherm
Gordon Heuckeroth © ANP Kippa

Zó woont Gordon nu, en hij verloot een logeerpartijtje bij hem thuis

Foto'sGordon pakt zijn nieuwe begin grondig aan: de net afgekickte presentator is in een nieuw huis getrokken in Amsterdam. Hij toont trots zijn nieuwe stulpje én verloot een nachtje bij hem thuis onder zijn fans.

In elke kamer een kroonluchter, zelfs op de gang. Een kunstwerk in de vorm van een dollarbiljet boven het toilet. Geen gouden kranen, maar wel gouden spiegels. Gordon, onlangs ontslagen uit een Zuid-Afrikaanse verslavingskliniek, is maar wat trots op het door hem zelf rijk gedecoreerde appartement dat hij zojuist betrokken heeft (zie foto's hieronder).

En alsof de kiekjes nog niet genoeg zijn, maken twee fans ook kans om in het echt binnen te kijken. De presentator verloot in de Instagrampost een verblijf van een nacht aan een van zijn volgers voor twee personen. ,,Tag de personen waarvan jij denkt dat diegene dat helemaal te gek zal vinden om te verblijven in dit waanzinnige appartement in Amsterdam recht tegenover het Van Gogh Museum!”

Gordon kiest maandag naar eigen zeggen ‘random’ een winnaar. ,,Wie weet zie ik je snel en maak ik je wakker?”, aldus de presentator. 

Volledig scherm
De slaapkamer met Gordons lievelingsicoon Marilyn Monroe © Instagram
Volledig scherm
Een dollarbiljet boven het toilet © Instagram
Volledig scherm
Gouden spiegels in de badkamer © Instragram
Volledig scherm
Gordons wonkamer © Instagram
  1. Seksschandaal brengt Scientology en Tom Cruise in verlegenheid

    Seksschan­daal brengt Scientolo­gy en Tom Cruise in verlegen­heid

    Een seksschandaal rond de That ‘70s Show-acteur Danny Masterson (43) doet de Church of Scientology wankelen. Tijdens een rechtszaak hebben vier jonge vrouwen de controversiële kerk ervan beschuldigd verkrachtingen, seksuele aanvallen, mensenhandel en intimidatie onder de mat te vegen. Volgens sekteleden dreigt de hele situatie ook te ontploffen in het gezicht van Tom Cruise (57), het beroemdste lid én uithangbord van Scientology.