Volledig scherm
De motor belandde enkele meters voorbij de vrouw. Zij is behandeld door hulpdiensten en omstanders. © Bert Jansen

A67 richting Venlo weer open na valpartij van motorrijdster bij Lierop

LIEROP - De A67 bij Lierop is maandagmiddag een halfuur afgesloten geweest, nadat er een motorrijdster onderuit ging. De weg was dicht in de richting van Venlo. 

Er waren geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken. De vrouw viel van haar motor en raakte gewond. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. 

Op de A67 is voor Lierop dertien kilometer file ontstaan. De vertraging was rond 18.15 uur volgens de ANWB meer dan 190 minuten. Verkeer van Eindhoven naar Venlo kan het beste omrijden via Weert en Roermond. Dat zijn de A2 en de A73.

Volledig scherm
Het afgesloten stuk van de A67. © ANWB
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Marijke Vaes, manager De Pelen in Ospel: Een Nationaal Park staat hoger op Google-lijstjes
    PREMIUM

    Marijke Vaes, manager De Pelen in Ospel: Een Nationaal Park staat hoger op Goog­le-lijst­jes

    OSPEL - Het jubilerende Nationaal Park Groote Peel wordt wellicht uitgebreid met de Deurnsche Peel en de Mariapeel. Landelijke regels voor dergelijke parken zijn veranderd waardoor deze ontwikkeling mogelijk is. Mocht Staatsbosbeheer in de missie slagen, dan verdriedubbelt het park binnen enkele jaren tot zo'n vierduizend hectare. ,,Het geeft meer status aan dit gebied", zegt manager Marijke Vaes van buitencentrum De Pelen in Ospel.

Deurne e.o.