Volledig scherm
De motor belandde enkele meters voorbij de vrouw. Zij is behandeld door hulpdiensten en omstanders. © Bert Jansen

A67 richting Venlo weer open na valpartij van motorrijdster bij Lierop

LIEROP - De A67 bij Lierop is maandagmiddag een halfuur afgesloten geweest, nadat er een motorrijdster onderuit ging. De weg was dicht in de richting van Venlo. 

Er waren geen andere voertuigen bij het ongeluk betrokken. De vrouw viel van haar motor en raakte gewond. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. Ze is naar het ziekenhuis gebracht. 

Op de A67 is voor Lierop dertien kilometer file ontstaan. De vertraging was rond 18.15 uur volgens de ANWB meer dan 190 minuten. Verkeer van Eindhoven naar Venlo kan het beste omrijden via Weert en Roermond. Dat zijn de A2 en de A73.

Volledig scherm
Het afgesloten stuk van de A67. © ANWB
  1. Vernieuwing De Ruchte in Someren kost drie ton
    PREMIUM

    Vernieu­wing De Ruchte in Someren kost drie ton

    SOMEREN - Het twintigste jaar van cultureel centrum De Ruchte in Someren op de huidige locatie staat in het teken van verbouwing, uitbreiding en een feestweek in oktober. Driehonderdduizend euro wordt gestoken in een aanbouw van de foyer aan de zijde van de parkeerplaats en de bouw van een nieuwe keuken, bar en receptie, bleek vrijdagochtend tijdens een presentatie. ,,De stofkam mocht er wel weer een keer doorheen", aldus manager Tim Rijper.

Deurne e.o.