Volledig scherm
Jett Rebel. © ANP Kippa

Jett Rebel en K's Choice naar Nirwana in Lierop

LIEROP - Nirwana Tuinfeest heeft de programmering rond. Er zijn nog zeven acts toegevoegd. Zo komen Jett Rebel en K's Choice naar Lierop in het weekend van 10 t/m 12 augustus. Ook nieuw op de lijst: Maxi Jazz, de rapper van de Britse groep Faithless.

Voor de gratis zondag, met tribute-bands, zijn Reeditors (Editors), Once (Pearl Jam), Faith! (George Micheal) en Mr. Crowe’s Garden (The Black Crowes) gecontracteerd.

Eerder werd al bekend dat o.a. Triggerfinger, Kraantje Pappie, Typhoon, Claw Boys Claw, Johan, Vuur en Mooon te zien zijn op het veld naast het jongerencentrum aan de Meervensedijk.

  1. Vernieuwing De Ruchte in Someren kost drie ton
    PREMIUM

    Vernieu­wing De Ruchte in Someren kost drie ton

    SOMEREN - Het twintigste jaar van cultureel centrum De Ruchte in Someren op de huidige locatie staat in het teken van verbouwing, uitbreiding en een feestweek in oktober. Driehonderdduizend euro wordt gestoken in een aanbouw van de foyer aan de zijde van de parkeerplaats en de bouw van een nieuwe keuken, bar en receptie, bleek vrijdagochtend tijdens een presentatie. ,,De stofkam mocht er wel weer een keer doorheen", aldus manager Tim Rijper.

Deurne e.o.