Volledig scherm
Nell Feijen

Nell Feijen uit Someren-Eind op 60-jarige leeftijd overleden

SOMEREN-EIND - In het ziekenhuis te Geldrop is op woensdag 14 juni Nell Feijen-Swinkels uit Someren-Eind overleden. Als 16-jarige werd zij lid van het Jeugdcomité waar vooral het jeugdvakantiewerk haar aandacht kreeg.

Vrijwilligster Tiny van Otterdijk: ,,Met Nell was het heel fijn werken. Een echt sociaal mens die voor iedereen klaar stond."

Ook was Nell bestuurslid van de Stichting Sociaal Werk in 't Eind, vanuit die functie organiseerde zij jaarlijks een kledingmarkt waarvan de opbrengst bestemd was voor het jeugdcomité. Ine Leenders over de samenwerking met Nell: ,,Zij had een echt vrijwilligersmotto, 'Leer je kinderen dat niet alles wat je doet betaald moet worden'".

Daarnaast was zij ook nog medewerkster van het jubileumboek van CV De Plattevonder 55 jaar en penningmeester bij buurtschap Havenoord. Vorig jaar stopte zij met haar werk voor het dorpsblad Samen 't Eind, waar ze sinds 1995 redacteur was. Vanaf de oprichting in 2009 was zij penningmeester van de Eindse dorpsraad. 

,,Nell was erg betrokken en geïnteresseerd in alles wat er in Someren-Eind gebeurde. Het was daarom ook heel fijn om haar vanaf het eerste uur binnen de Dorpsraad te hebben. Nell was iemand die alles deed wat in haar vermogen lag", zegt voorzitter Hans Geurtjens. ,,Een keiharde werker! En niet alleen voor de Dorpsraad maar ook voor heel veel andere verenigingen en initiatieven. Daardoor kende ze Someren-Eind ook heel erg goed en wist ze precies wat er speelde. Ze was altijd opgewekt en stond voor iedereen klaar. De Dorpsraad én Someren-Eind zullen haar heel erg gaan missen". In 2008 is Nell Koninklijk onderscheiden.

Maandagavond 19 juni is om 19.00 uur de afscheidsdienst in het uitvaartcentrum aan de Acaciaweg 26 in Someren.

Deurne e.o.