Volledig scherm
© Bert Jansen

Ongeluk met vrachtwagens op A67 bij Lierop; weg vrijgegeven

VIDEOLIEROP - Na een ongeluk met drie vrachtwagens op de A67 bij Lierop was de rechterrijstrook tussen Someren en Geldrop vanaf 16.00 uur geruime tijd afgesloten in de richting van Eindhoven.

De weg werd rond 18.30 uur weer vrijgegeven. Er was diesel gelekt en dat moest worden opgeruimd. Ook de vrachtwagens moesten worden geborgen. Er was niemand gewond geraakt bij het ongeval. Verkeer richting Eindhoven werd bij knooppunt Zaarderheiken omgeleid via de A73 en de A2. In beide richtingen stonden kilometerslange files op de A67.

Volledig scherm
© Bert Jansen
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Twee jaar natuurstudie voor vrijwilligersbaan als IVN-gids
    PREMIUM

    Twee jaar natuurstu­die voor vrijwilli­gers­baan als IVN-gids

    GELDROP - Natuurgids word je niet zomaar, daar gaat een opleiding van twee jaar aan vooraf. ,,Veel zelfstudie en daarnaast elke twee weken een woensdagavond en op zaterdag excursie in het veld", vertelt Willemjan van Laarhoven (39) uit Heeze. Hij is een van de 27 cursisten die de Natuurgidsenopleiding van IVN heeft afgerond. ,,En dat is nog maar de basis van waaruit je verder leert", vult Anja Thomassen (64) aan. De Eindhovense is net begonnen als gids bij IVN-Geldrop.

Deurne e.o.