Volledig scherm
Roland van Bussel en Gerard Koolen. © Carla van Loon

Rabozaal De Ruchte verandert in DOBU theater

SOMEREN - Het Somerense Bouwbedrijf Dobu is de komende tien jaar hoofdsponsor van sociaal cultureel centrum De Ruchte. Dat maakten beide partijen donderdagochtend bekend met de feestelijke ondertekening van de contracten. Vanaf 1 januari heet de grote zaal van De Ruchte het DOBU theater.

Na bijna twintig jaar beëindigt de Rabobank haar hoofdsponsorschap van De Ruchte en verandert de zaal van naam.  ,,We zijn heel blij dat een lokaal bedrijf, uit onze top 100 Businessclub, het hoofdsponsorschap wil overnemen”, zegt Tim Rijper, manager van De Ruchte.

Al bijna tien jaar is Dobu betrokken bij het centrum als sponsor. Directeuren Roland en Mandy van Bussel zijn ook geen onbekende in het Somerense verenigingsleven. ,,Het voelt goed om nu een stapje verder te gaan. Op deze manier kunnen we iets betekenen voor alle verenigingen die hier een show opvoeren”, zegt directeur Roland van Bussel. “We komen hier zelf ook regelmatig, dus het is een grote eer om binnen te mogen lopen in onze ‘eigen’ zaal”, voegt zijn vrouw Mandy van Bussel toe. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement