Volledig scherm
Willie Volmering is benoemd tot Kei van De Hei 2018.

Willie Volmering 'Kei van de Hei' 2018

SOMEREN-HEIDE - Carnavalsvereniging de Keijepaol heeft op basis van ontvangen nominaties Willie Volmering gekozen tot de 19e Kei van de Hei. Dat is maandagavond bekendgemaakt in zaal Heidehof in Someren-Heide. 

Willie is 40 jaar en woont aan de Karspoor in Someren-Heide, hij zet zich binnen de gemeenschap Someren-Heide al jaren in voor een groot aantal verenigingen. Hij is voorzitter van voetbalclub SVSH, vice-voorzitter van muziekvereniging Someren-Heide en lid van Hofkapel de Bessemblaozers. Ook is Willie actief bij SVSH-Tennis, Buurtvereniging de Bunthof en Lijst Someren-Heide. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voormalig bandenhandelaar uit Someren-Heide mogelijk vervolgd in Duitsland
    PREMIUM

    Voormalig bandenhan­de­laar uit Someren-Hei­de mogelijk vervolgd in Duitsland

    KREFELD/SOMEREN-HEIDE - Bandenhandelaar Jan van den Hoogen wordt mogelijk strafrechtelijk vervolgd in Duitsland. Het Openbaar Ministerie in Krefeld verdenkt hem van het illegaal storten van puin op zijn nieuwe bedrijfslocatie in Leuth, enkele kilometers over de Duitse grens bij Venlo. Het gaat om overblijfselen afkomstig van zijn voormalig perceel aan de Groeneweg 14 in Someren-Heide. Zijn bedrijf aldaar brandde in de vroege ochtend van 6 november 2016 tot de grond toe af.

Deurne e.o.