Eef van Turnhout.
Volledig scherm
PREMIUM
Eef van Turnhout. © Dorpsbelang

Dorpsbelang in Son en Breugel keert zich tegen informateur

SON EN BREUGEL - Juist omdat Gaby van den Biggelaar ook door de gemeente ingehuurd wordt om integriteitstoetsen af te nemen, kan volgens Dorpsbelang de schijn van belangenverstrengeling ontstaan. Saillant is dat uitgerekend Dorpsbelang-lijsttrekker Eef van Turnhout informateur in Nuenen is.

0 reacties

  1. Wethouder Son en Breugel informateur in Nuenen

    Wethouder Son en Breugel informa­teur in Nuenen

    NUENEN - Verkiezingswinnaar W70 heeft twee informateurs gevonden die gaan kijken welke partijen een coalitie kunnen gaan vormen in de gemeente Nuenen. Een van de twee is scheidend wethouder Eef van Turnhout van Dorpsbelang in Son en Breugel. De ander is W70-lid Wim van de Kerkhof. W70-lijsttrekker Ralf Stultiëns heeft dat dinsdagavond bekendgemaakt. De informateurs gaan zaterdag voor het eerst in gesprek met alle acht partijen die in de gemeenteraad zijn gekozen.
  2. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.