Eef van Turnhout.
Volledig scherm
PREMIUM
Eef van Turnhout. © Dorpsbelang

Dorpsbelang in Son en Breugel keert zich tegen informateur

SON EN BREUGEL - Juist omdat Gaby van den Biggelaar ook door de gemeente ingehuurd wordt om integriteitstoetsen af te nemen, kan volgens Dorpsbelang de schijn van belangenverstrengeling ontstaan. Saillant is dat uitgerekend Dorpsbelang-lijsttrekker Eef van Turnhout informateur in Nuenen is.

0 reacties

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Wethouder Son en Breugel informateur in Nuenen

  Wethouder Son en Breugel informa­teur in Nuenen

  NUENEN - Verkiezingswinnaar W70 heeft twee informateurs gevonden die gaan kijken welke partijen een coalitie kunnen gaan vormen in de gemeente Nuenen. Een van de twee is scheidend wethouder Eef van Turnhout van Dorpsbelang in Son en Breugel. De ander is W70-lid Wim van de Kerkhof. W70-lijsttrekker Ralf Stultiëns heeft dat dinsdagavond bekendgemaakt. De informateurs gaan zaterdag voor het eerst in gesprek met alle acht partijen die in de gemeenteraad zijn gekozen.