Half miljoen euro Postcodeloterij verdeeld in Doormanlaan in Breugel: 'Ik hoop op 2 van die witte fietsen'

VIDEOBREUGEL - Elf huishoudens aan de Doormanlaan in Breugel hebben sinds zaterdagochtend elf uur aanzienlijk meer geld op de bankrekening staan. Twee bewoners van de straat die 3 loten hadden, kregen elk 83.333 euro uitgereikt door Gaston,  ambassadeur van de Nationale Postcodeloterij. Een ouder stel behoorde echt tot de gelukkigen, zowel de man als de vrouw had 2 loten waarmee ze 110.000 euro wonnen.

De vrouw van dat echtpaar verkondigde voor de prijsuitreiking nog: "Ik hoop op 2 van die witte fietsen."

Enkele mensen met 2 loten ontvingen zo'n 55.000 euro. De overige winnaars ontvingen zo'n 25.000 euro voor hun lot. In totaal is in de straat 500.000 euro uitgereikt. Nog eens een half miljoen wordt verdeeld onder de rest van de wijk met dezelfde postcode. Daar is een lot 377 euro waard.

De Doormanlaan in Son en Breugel is een straat die voornamelijk bestaat uit rijtjeswoningen uit eind jaren zeventig/ begin jaren tachtig. De uitreiking trok veel publieke belangstelling.

Volledig scherm
Winnaars van de Postcodeloterij in Breugel. © Rene Manders/fotomeulenhof
Volledig scherm
Gaston reikt de cheques uit in Breugel. © Rene Manders/fotomeulenhof
Volledig scherm
De Doormanlaan in Breugel. © Rard van Kollenburg
Volledig scherm
De winnaars van de Postcodeloterij in de Doormanlaan in Breugel. © Rard van Kollenburg
Volledig scherm
Gaston van de Postcodeloterij komt een miljoen euro uitdelen aan de Doormanlaan in Breugel. Op deze foto kwam hij 2 miljoen euro uitdelen in de Weidestraat in Roosendaal. © copyright Marc Bolsius
ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement