Volledig scherm
© Bert Jansen

Opnieuw brand bij recyclingbedrijf Baetsen op industrieterrein Ekkersrijt in Son (video)

SON - Bij recyclingbedrijf Baetsen in Son op industrieterrein Ekkersrijt is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw brand geweest.

Bij de brandweer kwam rond 2.30 uur een melding binnen dat er brand zou woeden bij sloopbedrijf Jansen aan de Kanaaldijk-Zuid. Ter plekke bleek de brand echter te zijn bij het naastgelegen Baetsen.

In een betonnen bunker op het terrein stond een grote hoop matrassen in brand. Dat zorgde voor een flinke rookontwikkeling. Omdat er geen gevaar was dat de brand zou overslaan naar naast gelegen panden en om de rookoverlast voor de omgeving te beperken besloot de brandweer om de matrassen gecontroleerd uit te laten branden. Na enkele uren was de brand volledig geblust.

Dinsdag was er ook al brand bij recyclingbedrijf Baetsen in Son. Toen stond er een grote berg sloopafval in brand.

Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Volledig scherm
© Bert Jansen
Bij recyclingbedrijf Baetsen in Son op industrieterrein Ekkersrijt is in de nacht van vrijdag op zaterdag opnieuw brand geweest. Bij de brandweer kwam rond 2.30 uur een melding binnen dat er brand zou woeden bij sloopbedrijf Jansen aan de Kanaaldijk-Zuid. Ter plekke bleek de brand echter te zijn bij het naastgelegen Baetsen. In een betonnen bunker op het terrein stond een grote hoop matrassen in brand. Dat zorgde voor een flinke rookontwikkeling. Omdat er geen gevaar was dat de brand zou overslaan naar naast gelegen panden en om de rookoverlast voor de omgeving te beperken besloot de brandweer om de matrassen gecontroleerd uit te laten branden. Na enkele uren was de brand volledig geblust. Dinsdag was er ook al brand recyclingbedrijf Baetsen in Son. Toen stond er een grote berg sloopafval in brand.

Best e.o.