Volledig scherm

Ruim 1250 lopers tijdens 'Samenloop voor Hoop' in Son en Breugel: 105.194 euro opgehaald

SON EN BREUGEL - De 'Samenloop voor Hoop' in Son en Breugel brengt veel mensen op de been. Ruim 1250 lopers, uit 49 teams doen mee aan de 24-uurs estafette. Samen hebben ze 105.194 euro opgehaald, het grootste gedeelte gaat naar KWF kankerbestrijding voor onderzoek.

Langs het 400 meter lang parcours in Breugel (Asteroidenlaan) staat een reeks van marktkramen, sommige zijn neergezet door sponsoren en andere dienen als pitsstop voor de lopers.

Cheque
In sporthal de Bongerd zijn rustruimtes gecreëerd voor hen die even willen bijkomen van de emoties en inspanningen. Zaterdagavond was er een emotionele kaarsenceremonie om mensen te herdenken welke door de ziekte kanker er niet meer bij kunnen zijn.

Het Eindhovense Inloophuis de Eik voor mensen met kanker kreeg een cheque van 10.000 euro aangeboden. Ruim 1250 lopers liepen schouder aan schouder de 24 uurs estafette over het parcours in Breugel. De quotes onderweg waren voorspelbaar maar wel divers: “Zomers-sfeervol-camping-gezellig-zwaar-dapper-knuffelen-carnaval en geslaagd”.

Volledig scherm
Volledig scherm

Best e.o.