Volledig scherm
© Thinkstock

Ruud Feltkamp van GTST draait platen tijdens feest in Son

SON - Ruud Feltkamp draait zaterdag 22 oktober de platen tijdens ClubZero. Het feest is bestemd voor middelbare schoolleerlingen.

Feltkamp is bekend als Noud Alberts van Goede Tijden, Slechte Tijden en van zijn rol als Kruimeltje in de gelijknamige familiefilm. Daarnaast is hij DJ van beroep.

In jongerencentrum Oase, op Dommelstraat 10a, begint ClubZero om 20.00 uur. Kaarten kosten 2,50 euro en zijn verkrijgbaar bij cafetaria Spierings, op Nieuwstraat 17.

 1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
  Interactieve graphic

  Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

  REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.
 2. Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  Meeste voetbalclubs beschikken over AED, maar aanschaf alleen is niet genoeg

  EINDHOVEN - Bij voetbalclub Waalre is het deze zaterdagochtend even zoeken naar de AED. De elektrische defibrillator hangt niet in de kantine. Bij de kleedkamers, in een gebouwtje verderop, is alleen een EHBO-kist te vinden. Telefonische navraag bij voorzitter Toon Lavrijssen leert dat het levensreddende apparaat aan de buitenkant van de nabijgelegen sporthal hangt, op zo'n honderd meter van de voetbalvelden. Je moet het maar net weten.

Best e.o.