Volledig scherm
Woningoverval Hendrik Veenemanstraat in Son en Breugel © Bert Jansen

Slachtoffer (83) overval Son loopt
bloeduitstortingen en wonden op

SON – Het 83-jarige slachtoffer van de overval zondagavond in Son werd in zijn slaap verrast door een gemaskerde man, die meteen op hem begon in te slaan.

Het slachtoffer heeft geen wapen gezien. Zijn belager deelde enkele flinke klappen uit. Het slachtoffer liep bloeduitstortingen en wonden aan zijn hoofd en de rest van zijn lichaam op. Er was geen sprake van inwendig letsel, bleek uit onderzoek in het ziekenhuis, waar de man maandag nog verbleef ter observatie.

De bewoner van de Hendrik Venemanstraat werd zondagavond rond elf uur in zijn woning overvallen. In Son is hij bekend vanwege de handel in tweedehands spullen die hij vanuit zijn woning drijft. De overvaller doorzocht zo’n beetje het hele huis en ging er daarna waarschijnlijk via de voordeur vandoor. De politie deed sporen- en buurtonderzoek.

Het slachtoffer heeft maar één overvaller gezien, maar de politie sluit niet uit dat er meerdere daders zijn. Het was maandagmorgen nog niet bekend wat de buit is. De politie zoekt getuigen van deze ‘laffe overval.’

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Agenten storen zich aan slechte levering uniformen en uitrusting: ‘Ik wacht al een half jaar op mijn dienstschoenen’

    Agenten storen zich aan slechte levering uniformen en uitrusting: ‘Ik wacht al een half jaar op mijn dienst­schoe­nen’

    BRABANT – Politieagenten klagen over de trage levering van hun werkuniform- en uitrusting. De spullen komen niet een klein beetje te laat. Nee, er gaat na een bestelling soms maanden overheen. Een foeterende agent luidt de noodklok. “Gisteren heb ik mijn nieuwe werkschoenen ontvangen die ik zes maanden geleden heb besteld.” En: “Helaas de oude wapenstok nog op zak, want de nieuwe zijn op.”

Best e.o.