Volledig scherm
Bakkenist Robbie Bax met stuurman Daniël Willemsen. © Albert Schreuder

Bakkenist Robbie Bax moet op zoek naar andere stuurman

Na in totaal zes seizoenen komt er een einde aan de samenwerking tussen zijspancoureur Daniël Willemsen en bakkenist Robbie Bax uit Lommel. Tienvoudig wereldkampioen Willemsen maakte donderdag bekend volgend jaar verder te gaan met de Fransman Luc Rostingt.  

Willemsen en Bax kregen dit seizoen af te rekenen met veel tegenslagen. In het wereldkampioenschap eindigde het duo op de vierde plaats. ,,Ik heb hele mooie jaren gehad met Robbie en we hebben samen veel gewonnen. We zijn beiden toe aan een nieuwe uitdaging", aldus Willemsen in een persbericht. ,,Ik wil Robbie bedanken voor zijn enorme inzet, maar ook de gezellige tijden die we als team met hem hebben gekend."

  1. Zaalvoetballers FC Eindhoven willen revival bekronen met eerste prijs in vier jaar tijd
    Bekerfinale

    Zaalvoet­bal­lers FC Eindhoven willen revival bekronen met eerste prijs in vier jaar tijd

    Voor de zaalvoetballers van FC Eindhoven staat vrijdagavond om 20.30 uur de bekerfinale tegen Groene Ster op het programma. De laatste prijs van FCE dateert alweer van vier jaar geleden, toen de dubbel werd gepakt. Daarna vertoonden de Eindhovenaren een lichte mate van verval, maar inmiddels is in het Eindhovense kamp alles anders en is de club op alle fronten actief. Algemeen directeur Anil Badloe maakte de successtory en het latere verval van dichtbij mee.