Volledig scherm
© RGB Stock

BC Bladel gaat komend seizoen voor titel

overzicht basketbalBC Bladel heeft de tweede positie in de tweede divisie D te pakken door een 92-64 overwinning tegen Tower Jumpers. Niet eerder eindigde de Bladelse basketballers zo hoog. ,,Volgend jaar gaan we voor het kampioenschap”, aldus coach Nino Hartogs.

BC Eindhoven deed op zijn beurt goede zaken in de strijd om de vierde plek. Tegen het tweede van The Black Eagles wonnen de Eindhovenaren met 63-92. Eindhoven-coach Carlos Fernandez: ,,Grote man was Igor Lovric, hij zorgde continu voor gevaar.”

Tantalus had een slechte dag en verloor van BV Wyba 2 met 60-58.

De vrouwen van Almonte uit Eindhoven waren al kampioen van de tweede divisie D en speelde het laatste duel van het seizoen vooral om de ongeslagen status te behouden. Dat ging tegen Trajanum maar moeizaam. Pas in het vierde kwart trok Almonte de wedstrijd naar zich toe, wat resulteerde in een 54-61 overwinning. Door het kampioenschap komt Almonte volgend seizoen weer uit in de promotiedivisie.

Achilles uit Nuenen heeft het hele seizoen pas één keer gewonnen en ook tegen BC Bumpers lukte het dit keer niet: 58-73.

De vrouwen van Yellow Sox wisten in de tweede divisie D te winnen. De ploeg van trainer Ruud van de Vijfeijken won met 49-59 van Kimbria.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement