Volledig scherm
Robbie Hageman debuteerde met een overwinning voor Glory in de Johan Cruijff Arena. © James Law, Glory Sports International

Brabantse bokspartij tijdens GLORY 62, Jaraya tegen Hageman

Op zaterdag 8 december nemen Mohammed Jaraya (Den Bosch) en Robbie Hageman (Eindhoven) het tegen elkaar op tijdens de GLORY 62 SuperFight Series. 

In totaal worden er op die avond zes partijen gespeeld, waarvan Jaraya - Hageman eentje is. De hoofdpartij gaat tussen lichtgewichten Marat Grigorian (Armenië) en Christian Baya (Angola). 

Hageman debuteerde afgelopen september met een overwinning voor Glory in de Johan Cruijff Arena. Hij won vrij eenvoudig van Aziz Kallah.

  1. Medailles lijken ver weg voor springruiters, Van der Vleuten een van de lichtpuntjes dit seizoen

    Medailles lijken ver weg voor springrui­ters, Van der Vleuten een van de lichtpunt­jes dit seizoen

    Aan de vooravond van de Europese kampioenschappen in eigen land was Rob Ehrens kritisch op de springruiters. ,,Door het ijs gezakt”, stelde de bondscoach onomwonden, na tegenvallende prestaties in de landenwedstrijd van Aken. Maikel van der Vleuten uit Someren keek bedenkelijk bij de vraag of een medaille straks haalbaar is in het Kralingse Bos van Rotterdam. ,,Zeg nooit nooit”, was het beste wat de winnaar van het CSI Twente er van kon maken.