Topscorer Mike Veschuren  van Eindhoven Kemphanen (links) in duel met Niels Lemans, de captain van het Toekomstteam van Tilburg Trappers tijdens hun onderlinge competitiewedstrijd dit seizoen in Eindhoven.
Volledig scherm
Topscorer Mike Veschuren van Eindhoven Kemphanen (links) in duel met Niels Lemans, de captain van het Toekomstteam van Tilburg Trappers tijdens hun onderlinge competitiewedstrijd dit seizoen in Eindhoven. © Juan Vrijdag / DCI Media

Brabantse finale in eredivisie ijshockey: wint ‘duur’ Kemphanen of ‘arrogant’ Toekomstteam van Trappers?

Bijna twee decennia geleden was Larry Suarez bij Tilburg Trappers coach van een team waar Dennis ten Bokkel deel van uitmaakte. Nu staan ze tegenover elkaar als coaches van de finalisten van de play-offs in de eredivisie, het tweede niveau in Nederland: Eindhoven Kemphanen en het Toekomstteam van Trappers. We vroegen ze naar hun mening over elkaars ploeg.

  1. Meer dan een finale in Eindhoven: bekende voetbalsters willen er ook wat nalaten
    PREMIUM

    Meer dan een finale in Eindhoven: bekende voetbal­sters willen er ook wat nalaten

    De finale van de Champions League in Eindhoven wordt gebruikt als aanjager. Met de hoop dat mensen niet alleen een leuke dag hebben, maar ook profiteren van het evenement in de stad. Vele (oud-)profs zetten als rolmodellen ook buiten de lijnen hun beste beentje voor. ,,Het mooie is dat niet alleen Barcelona en Wolfsburg in het zonnetje worden gezet, maar heel het vrouwenvoetbal”, aldus speelster Kika van Es. Het ED maakt een rondje langs drie verschillende initiatieven die voor een nalatenschap zorgen.
    Eindhoven