Volledig scherm
Juul Janssen © Foto: Jan Rosmulder

BV Mierlo met lege handen op NK driebanden

Tijdens het NK driebanden voor teams heeft BV Mierlo in de B1 klasse geen rol van betekenis kunnen spelen. 

De in totaal acht drietallen waren in twee poules ingedeeld. BV Mierlo verloor alle drie wedstrijden. Juul Janssen (foto) redde met 39 caramboles na 43 beurten de eer tegen RCD. Tegen de latere landskampioen De Keu trok BV Mierlo eveneens met 2-4 aan het kortste eind. Nu was het John Lalji die tot winst kwam. Ondanks een moyenne van 1.029 verloor Janssen in zijn derde duel tegen Willem Koster van 't Pumpke Oosterbeek dat met 0-6 te sterk bleek. Kopman Johnny Meijer leed in Nieuwegein drie nederlagen.

In de B2 klasse was er ook voor NAS een bijrol want de ploeg uit Valkenswaard eindigde in de poule eveneens als vierde. Bij het libre verloor Combi '95 uit Eindhoven de finale in de C4 klasse.

  1. De bizarre maand van Jeffrey Herlings: 'In Lommel ben ik weer de oude'
    PREMIUM

    De bizarre maand van Jeffrey Herlings: 'In Lommel ben ik weer de oude'

    Afgelopen vrijdag, 13 juli, was het precies een maand geleden dat Jeffrey Herlings zijn sleutelbeen brak. De crosser uit Oploo liet één GP schieten, maar was in Indonesië, waar twee wedstrijden achter elkaar werden verreden, direct weer succesvol. Vervolgens pakte hij gisteren tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, zijn tweede Dutch Masters of Motocross-titel op rij in de hoofdklasse. De Brabander blikt uitgebreid terug op een bewogen maand.