Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Clubhelden van de amateursport: Ad van den Berk van VV DBS aan kop

EINDHOVEN/HELMOND - Voor de actie Clubhelden van de amateursport zijn de eerste tussenstanden vrijgegeven.

In onze regio gaat Ad van den Berk, vrijwilliger van voetbalvereniging DBS uit Eindhoven aan kop. Hij wordt gevolgd door Wim Verhagen van ZSC Westerhoven en Anja van de Zande van het Eindhovense FC Unitas.

Verdient jouw Clubheld de Award? Er kan nog t/m 16 november gestemd worden!

Nomineer vandaag nog de held van jouw favoriete sportvereniging op ed.nl/clubhelden. Dan wordt hij of zij misschien wel de clubheld van het jaar en wint jouw vereniging de hoofdprijs van 10.000 euro.

Winnaars
Bij de verkiezing 'Clubhelden van de amateursport' zijn er winnaars op drie niveaus. Ten eerste zijn er winnaars per gemeente. Daarnaast zijn er winnaars per regiotitel (*), vijftien in totaal. Bij die regionale winnaars gaat het niet alleen om het aantal stemmen; een vakjury zal ook de motivaties meewegen. De vijftien regionale winnaars maken kans op de landelijke titel. Op 21 november worden de regiowinnaars bekendgemaakt.

Landelijk winnaar
Op woensdagavond 30 november is de landelijke Awards Uitreiking. Daar kan iedere regionale winnaar de vakjury overtuigen waarom hij/zij de titel 'Clubheld van de Amateursport 2016' verdient. De landelijk winnaar ontvangt een cheque van 10.000 euro, te besteden door de club.

*De 15 regiowinnaars worden gekozen uit de 15 verspreidingsgebieden van ADR Nieuwsmedia: het ED, Brabants Dagblad, BN De Stem, PZC, De Gelderlander, de Stentor, Tubantia en de acht AD-titels.

Doe mee en win!
Iedereen die een stem uitbrengt, maakt zelf kans op een prijs: een Ford Fiesta! De winnaar van de hoofdprijs wordt via loting bepaald.