Volledig scherm
Nynke Hamburg van ELTV won haar enkelpartij tegen Eeckenrode. © Fotopersburo van de Meulenhof BV

ELTV toont kracht tegen Eeckenrode

Overzicht tennisDe beide gemengde tennisteams van ETV Volley kenden een zwaar weekeinde en verloren. ELTV deed daarentegen goede zaken en was oppermachtig tegen LTV Eeckenrode.

Het eerste gemengde team van ETV Volley uit Eindhoven heeft in de hoofdklasse zondag met 6-2 verloren van NIP Roermond. Daphne van den Heuvel won haar enkel en haar dubbel met Mandy Wagemaker.

Ook ETV Volley-2 wist, een klasse lager, niet te winnen. Tegen Zandvoort-2 werd het 3-5.

In diezelfde eerste klasse deed het Eindhovense ELTV goede zaken door in Waalre met 1-7 te winnen van LTV Eeckenrode. Alleen Jing Long Weng won zijn enkelpartij voor Eeckenrode. Laura Rijkers, Nynke Hamburg en Rik van Gerwen wonnen allen hun singles voor ELTV, terwijl ook alle dubbels in het voordeel van ELTV uitvielen.

De heren van hoofdklasser ELTV speelden met 3-3 gelijk tegen Festina. Fernon Wibier won net als Mike Jansen zijn enkelpartij. Bart Beks en Stephen Noteboom wonnen hun dubbel. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zaalvoetballers ZVV Eindhoven gooien in sensationeel duel Feyenoord Futsal uit de beker
    Futsal

    Zaalvoet­bal­lers ZVV Eindhoven gooien in sensatio­neel duel Feyenoord Futsal uit de beker

    ZVV Eindhoven en het nationale bekervoetbal waren tot nu toe geen vrienden van elkaar. De Eindhovense formatie reikte nooit verder dan de tweede ronde. Het bekeravontuur van dit keer kan daar nu misschien een uitzondering op worden. Feyenoord Futsal, het voormalige TPP Rotterdam, werd in de eerste ronde na strafschoppen verslagen. Na de reguliere speeltijd was de stand 5-5. De strafschoppen werden door ZVV beter genomen, 4-3.