Volledig scherm
Diverse boksers van Team Holzken komen zaterdag in actie. © Instagram Sjef Weber

Gemertenaar Nick Gruijters blikvanger op boksgala van Team Holzken

Het Gemertse bokstalent Nick Gruijters is één van de blikvangers op het allereerste boksgala van Team Holzken. Er staan zaterdag in totaal 25 partijen op de rol in de boksschool aan de Icarusstraat in Helmond. 

Gemertenaar Gruijters wordt door trainer Sjef Weber 'een toptalent' genoemd. Naast Gruijters zullen ook Melvin Wassing en Giovanni Rijkaard namens Team Holzken een profwedstrijd boksen. Verder staan er diverse superfights op de rol met boksers als Nasser Shala (A-categorie) en jeugdige talenten als Gradus Kraus - zoon van voormalig K1-kampioen Albert Kraus - en Erik Janssen.

Nieky Holzken

Nieky Holzken komt zelf niet in actie op het gala in Helmond, dat zaterdag van 18.00 uur tot ongeveer 24.00 uur zal duren, maar is wel toeschouwer. De Helmonder stond op 28 april voor het laatst in de ring tegen de Duitser Bernard Donfack en wacht op een nieuwe bokspartij. 

  1. Zaalvoetballers ZVV Eindhoven gooien in sensationeel duel Feyenoord Futsal uit de beker
    Futsal

    Zaalvoet­bal­lers ZVV Eindhoven gooien in sensatio­neel duel Feyenoord Futsal uit de beker

    ZVV Eindhoven en het nationale bekervoetbal waren tot nu toe geen vrienden van elkaar. De Eindhovense formatie reikte nooit verder dan de tweede ronde. Het bekeravontuur van dit keer kan daar nu misschien een uitzondering op worden. Feyenoord Futsal, het voormalige TPP Rotterdam, werd in de eerste ronde na strafschoppen verslagen. Na de reguliere speeltijd was de stand 5-5. De strafschoppen werden door ZVV beter genomen, 4-3.