Hageman is vastberaden nog één keer te vechten: ‘Die laatste partij gaat er toch komen’

VideoRobbie Hageman (28) mag zelf niet meer kickboksen van de artsen. Althans, geen wedstrijden. Nu stoomt hij andere spierbundels klaar voor het grote werk in de ring.

 1. Robbie Hageman stopt per direct met kickboksen wegens gezwel in hoofd: ‘Alles gebeurt met een reden’

  Robbie Hageman stopt per direct met kickboksen wegens gezwel in hoofd: ‘Alles gebeurt met een reden’

  Robbie Hageman (27) moet per direct stoppen met kickboksen nadat artsen op basis van een mri-scan een gezwel in zijn hoofd hebben ontdekt. Het is nog onduidelijk hoe ernstig het precies is, de chirurg haalt binnenkort een stukje weefsel uit het gezwel en gaat dat dan onderzoeken. ,,Ik weet nog niet of het ook echt levensbedreigend is. Het is in ieder geval niet goed”, zegt Hageman.
 2. Zoet waardeert hartverwarmende acties van PSV-fans: ‘Mooi dat PSV op die manier steentje bijdraagt’
  Play
  video

  Zoet waardeert hartverwar­men­de acties van PSV-fans: ‘Mooi dat PSV op die manier steentje bijdraagt’

  Niet alleen binnen het veld was het een fraaie avond voor de PSV-fans ook buiten het veld vonden een aantal hartverwarmende acties plaats. ,,Ik wist van die acties af”, zei Jeroen Zoet na afloop van de 4-0 zege op PEC. ,,Het is alleen maar mooi dat PSV op die manier zijn steentje bijdraagt en de supporters laten blijken dat ze niet alleen achter de ploeg, maar ook achter die jongens staan.”
 3. McGregor, Zoet en andere bekenden verrassen zieke Hageman met hartverwarmende videoboodschap
  Play
  Video

  McGregor, Zoet en andere bekenden verrassen zieke Hageman met hartverwar­men­de videobood­schap

  Tal van prominenten hebben de ongeneeslijk zieke Robbie Hageman een hart onder de riem gestoken. Via een hartverwarmende video wensen onder anderen MMA-vechter Conor McGregor en PSV-doelman Jeroen Zoet de meervoudig wereldkampioen kickboksen succes met zijn operatie. De 27-jarige Eindhovenaar gaat vrijdag onder het mes, nadat hij onlangs al zijn kickbokscarrière moest beëindigen vanwege een tumor in zijn hoofd.