Volledig scherm
© stock.xchng

Handballers Bergeijk verliezen van Apollo

In de eerste divisie A is het de handbalsters van PSV niet gelukt om te stunten tegen koploper ACMAA. "De eerste helft gaat het gelijk op, maar vlak na rust geven we het zelf helemaal weg.

Het breekpunt was de rode kaart van Mendy Franken. Zij spelen de wedstrijd daarna simpel uit, mede doordat wij er niet meer in geloven", vond PSV-trainer Fred Michielsen, die de wedstrijd uiteindelijk in 30-23 zag eindigen. Een niveau lager, in de tweede divisie B, is VHC uit Valkenswaard nog steeds op zoek naar de tweede overwinning van het seizoen. VENECO VELO was dit weekend met 32-26 te sterk voor de formatie van André de Brouwer, die wel tevreden is over een aantal aspecten van zijn ploeg. "Eindelijk ging het na weken weer eens goed met het scorend vermogen. Helaas weer geen punten, maar eindelijk weer een wedstrijd die ergens op leek."

In de hoofdklasse B voor mannen was de wedstrijd tussen Apollo uit Son en Bergeijk een spannende: 26-25. Bijna had Bergeijk daarmee de tweede zege van het seizoen te pakken, maar door het verlies bekleedt de ploeg alsnog de laatste plek in de competitie.