Volledig scherm
PREMIUM
Jeffrey Herlings wint de MXGP in Trentino. © KTM / Ray Archer

Herlings onder listige omstandigheden op zoek naar tiende MXGP-zege

Het is nog maar een week geleden dat Jeffrey Herlings zijn 70ste GP-overwinning pakte, maar de volgende mijlpaal is al binnen handbereik. De crosser uit Oploo kan zondag in Agueda, tijdens de GP van Portugal, zijn tiende overwinning boeken in de MXGP. Makkelijk zal het niet worden, want het parcours is een groot vraagteken komend weekeinde.

Na een lange droogte heeft de grond recent veel water moeten verwerken en dat zal dit weekeinde niet anders zijn. Vooral op zondag is er weer neerslag voorspeld. Ondanks onheilspellende berichten lijkt de motorcrosswedstrijd gewoon van start te kunnen gaan, maar de grote vraag is wie de beste kaarten heeft.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zaalvoetballers ZVV Eindhoven gooien in sensationeel duel Feyenoord Futsal uit de beker
    Futsal

    Zaalvoet­bal­lers ZVV Eindhoven gooien in sensatio­neel duel Feyenoord Futsal uit de beker

    ZVV Eindhoven en het nationale bekervoetbal waren tot nu toe geen vrienden van elkaar. De Eindhovense formatie reikte nooit verder dan de tweede ronde. Het bekeravontuur van dit keer kan daar nu misschien een uitzondering op worden. Feyenoord Futsal, het voormalige TPP Rotterdam, werd in de eerste ronde na strafschoppen verslagen. Na de reguliere speeltijd was de stand 5-5. De strafschoppen werden door ZVV beter genomen, 4-3.