Volledig scherm
Thomas Peters (l) van HCAS in actie tegen HOD. © Jean Pierre Reijnen

HOD verslaat HCAS

overzicht hockeyDe broederstrijd in de eerste klasse C tussen HOD-speler Jan-Paul Peters en HCAS-speler Thomas Peters is zondag beslist in het voordeel van de jongste broer Jan-Paul Peters. Zijn ploeg wist met 2-0 te winnen na een 0-0 ruststand.

Lange tijd waren er behalve enkele strafcorners weinig gevaarlijke momenten te noteren. Het venijn zat echter in de slotfase. Tien minuten voor tijd kwam de thuisploeg na een strafcorner van Hidde Fiolet op voorsprong. Nog geen minuut later zorgde Maarten Wezenberg op aangeven van Freek Schellekens voor de beslissing: 2-0.

HOD sluit het seizoen af op de zevende plaats en schonk Thijs-Roel Thijssen en Yordy Hoeks een mooi afscheid. Bij de vereniging uit Asten, die als derde eindigde, nemen strafcornerspecialist Joep van Griensven, speler Sjors de Jong en assistent-trainer Guus Timmermans afscheid.

HC Helmond

De mannen van HC Helmond sloten het seizoen in de eerste klasse C af met een overwinning. De Helmonders wonnen met 3-4 van Maastricht.

De hockeysters van HC Helmond hebben het seizoen in de overgangsklasse B ondanks doelpunten van Joyce van Wetten en Emilie Nieland afgesloten met een 4-2 nederlaag bij Alecto. 

De vrouwen van HOD uit Valkenswaard wonnen hun laatste duel van het seizoen in de eerste klasse C met 4-2 van HCAS. Het was voor maar liefst vijf speelsters de laatste wedstrijd voor het vaandelteam van HOD. Puck Tushuizen, één van de vertrekkende hockeysters, scoorde twee keer. Voor de vereniging uit Asten wisten Eva Zegwaard en Anne van Poppel te scoren. 

Kampioen HC Eindhoven won in de laatste wedstrijd in de eerste klasse C met 2-0 van Goirle.

Ook Rooi eindigde positief en versloeg Boxmeer met 1-2, door goals van Loes van der Heijden en Floor Oppers.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement