Volledig scherm
PREMIUM
Jefferey Herlings: ,,k heb nog geen eindpositie in gedachte. Maar ik ben zelf al tevreden als ik tussen plek vijf en tien kan eindigen.” © ANP

Jeffrey Herlings met ‘andere mindset’ naar eerste GP van het seizoen

Na maanden blessureleed keert Jeffrey ­Herlings dit weekend in Rusland terug in de MXGP-paddock. De wereldkampioen van 2018 heeft geen zicht meer op titelprolon­gatie, maar gaat er toch nog voor om zoveel mogelijk overwinningen te boeken.

Voor het eerst in negen maanden komt Herlings weer uit op WK-niveau. De crosser uit Elsendorp heeft geen zin meer om op de bank te zitten of eenzaam trainingsuurtjes te maken in Nederland, zo gaf hij aan na zijn rentree in de Dutch Masters in Rhenen.

  1. High Tech Campus in Eindhoven ideale locatie voor wielerfestival
    PREMIUM

    High Tech Campus in Eindhoven ideale locatie voor wielerfes­ti­val

    EINDHOVEN - De High Tech Campus was afgelopen weekend de ideale locatie voor de High Tech Crit. Een festival waar wielersport centraal stond met onder meer het NK Fietskoerieren en de start van de laatste etappe van de ZLM Tour. ,,Deze locatie is ideaal voor een evenement als dit", zegt organisator Bjõrn van de Langenberg. ,,Mooi, veilig, zonder allerlei verplichte vergunningen en de mogelijkheid voor een selectief parcours voor diverse wedstrijden."