Joëlle Smits is het middelpunt van de feestvreugde bij PSV.
Volledig scherm
Joëlle Smits is het middelpunt van de feestvreugde bij PSV. © Kees Martens/DCI Media

Joëlle Smits en PSV poetsen geschonden blazoen overtuigend op; clubtopscorer treft twee keer doel

Het duel met hekkensluiter Excelsior betekende voor PSV Vrouwen een ideale mogelijkheid voor rehabilitatie na een dramatische eerste seizoenshelft. Die missie werd feilloos volbracht, 4-0. De weg omhoog, ingezet meteen na de winterstop, kreeg daarmee een fraai vervolg.

 1. Bob de Jong flitsend van start op openingsavond ELE Rally: Hyundai-piloot wint drie van de vier proeven
  ELE Rally

  Bob de Jong flitsend van start op openings­avond ELE Rally: Hyun­dai-pi­loot wint drie van de vier proeven

  De West-Brabander Bob de Jong heeft de eerste avond van de ELE Rally afgesloten als klassementsleider. Hij stuurde zijn Hyundai i20 R5 als snelste over de in totaal vier proeven in Lierop en Asten. De Duitser Bjorn Satorius (Ford Fiesta R5) en Kevin van Deijne (Hyundai i20 R5) volgen hem op respectievelijk 14 en 20 seconden. De rally wordt zaterdagmorgen vervolgd met nog eens elf klassementsproeven. De winnaar wordt zaterdagavond laat terugverwacht in startplaats Son.
  Son, Asten, Veghel, Essen, Lierop
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.