Volledig scherm
PREMIUM
Lisa Coppens (links) en Kris Hanegraaf (midden, Be Quick) verspelen een bal aan Danique Spooren (rechts, DDW). © BD / Peter van Huijkelom

Kansloze missie voor korfbalsters DDW: 'Zakten door de ondergrens'

Het seizoen zit erop voor de korfbalsters van topklasser DDW. De regerend landskampioen uit Hooge Mierde slaagde er gisterenmiddag in Nuland niet in om de finale van de veldcompetitie te bereiken. De halve kruisfinale tegen Be Quick ging kansloos met 18-10 (9-7) verloren.

Coach Rob Jager van DDW zag dat zijn ploeg enorm veel kansen miste. Ook gingen er drie strafworpen niet in. ,,We zaten gewoon niet in de wedstrijd en speelden slecht. Mentaal gezien waren we ook niet in staat om dat om te draaien. Dan wordt het al snel een kansloze missie. Voor rust ging het nog wel, maar na de pauze gaven we helemaal niet meer thuis. Echt onbegrijpelijk dat we het in deze fase van de competitie zo afgeven. Niet alleen in de afronding maar ook qua spel zakten we met zijn allen door de ondergrens. En dan verlies je kansloos. De finaleplaats van Be Quick is dan ook dik verdiend."

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement