Tom van Doorne (links) en Nico van Galen Last (rechts) blikken terug op het vorige seizoen en kijken naar de toekomst van Eindhoven Kemphanen.
Volledig scherm
Tom van Doorne (links) en Nico van Galen Last (rechts) blikken terug op het vorige seizoen en kijken naar de toekomst van Eindhoven Kemphanen. © Tim Gerth

Kemphanen hunkeren na coronacrisis naar het ijs: ‘Niet alleen sportief, maar ook financieel is het een uitdagende tijd geweest’

Als één van de weinige sporten vond er afgelopen seizoen helemaal geen competitie plaats op ijshockeygebied. De vereniging Eindhoven Kemphanen en diens eerste divisie-team zijn deze periode echter uitstekend doorgekomen. Voorzitter Tom van Doorne en technische man Nico van Galen Last aan het woord.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.