Kickbokser én PSV-fan Robbie Hageman debuteert met zege in Johan Cruijff Arena

Als PSV-supporter met een overwinning debuteren in de Johan Cruijff Arena. Het droomscenario van de Eindhovense kickbokser Robbie Hageman kwam zaterdag uit. Hij won eenvoudig van Aziz Kallah.

Het was Hagemans eerste wedstrijd voor Glory, ’s werelds grootste kickboksorganisatie. Zijn partij stond ook als eerste op het programma in de Arena, die op dat moment bij lange na niet vol was. En dat was jammer, want Hageman zorgde met vliegende trappen en rake slagen voor spektakel.

In de tweede ronde plantte de Eindhovenaar zijn knie vol in het gezicht van Kallah, die dizzy tegen het canvas ging. Na acht tellen stond hij toch weer op om verder te vechten. Ook in de derde ronde ging Kallah tegen de grond, maar niet knock-out. Zodoende won Hageman eenvoudig op punten. 

Volledig scherm
Robbie Hagemans wint tijdens de GLORY 59. © GLORY Kickboxing
  1. Medailles lijken ver weg voor springruiters, Van der Vleuten een van de lichtpuntjes dit seizoen

    Medailles lijken ver weg voor springrui­ters, Van der Vleuten een van de lichtpunt­jes dit seizoen

    Aan de vooravond van de Europese kampioenschappen in eigen land was Rob Ehrens kritisch op de springruiters. ,,Door het ijs gezakt”, stelde de bondscoach onomwonden, na tegenvallende prestaties in de landenwedstrijd van Aken. Maikel van der Vleuten uit Someren keek bedenkelijk bij de vraag of een medaille straks haalbaar is in het Kralingse Bos van Rotterdam. ,,Zeg nooit nooit”, was het beste wat de winnaar van het CSI Twente er van kon maken.