Volledig scherm
archieffoto © Wikipedia

Korfbalsters Stormvogels winnen van DDW

In de topklasse voor vrouwen leek het er lange tijd op dat DDW uit Hooge Mierde de voornaamste concurrent van De Korfrakkers voor het kampioenschap zou zijn.

Stormvogels uit Luyksgestel liet dit weekend echter zien niet onder te doen voor de ploeg van Rob Jager en Tjeerd Kooiman. Stormvogels-coach Raymond Celak zag zijn ploeg met 16-17 winnen. "Een terechte overwinning. Het ging gelijk op tot dat wij het heft in handen namen. Daarna scoren we telkens op de juiste momenten en geven we het niet meer weg. Ik ben met name heel trots op Jessie Heuveling", spreekt de oefenmeester over de A-junior die meespeelde.

Ook Rosolo uit Reusel meldt zich nu in de subtop, na de 16-14 overwinning op het Breugelse De Corridor. "Ze maakten het ons heel lastig. Uiteindelijk kunnen we alleen blij zijn met de punten die we nu hebben", vond Rosolo-trainer Will van de Kruijs.

In de hoofdklasse A heeft Rooi met 11-16 van hekkensluiter Avanti weten te winnen. Een broodnodige zege, waardoor Rooi afstand neemt van de onderste plekken.